Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Azimut Vision Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Promovare online, campanii de e-marketing
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Promovare online – Campanii Google

Prin campaniile de linkuri sponsorizare Google sunteti in mai putin de 24 de ore pe prima pagina pentru cautarile pe Google dupa cuvintele cheie dorite de dumneavoastra. Citeste despre avantajele si dezavantajele campaniilor de promovare prin Google.

Promovare online – Reclama platita pe Facebook

Oarecum asemanatoare ca metoda de promovare cu reclama platita  pe Google, campania pe Facebook are anumite avantaje. Citeste despre avantajele si dezavantajele campaniilor de promovare prin Facebook.
Oferim atat realizarea campanii de reclame platite pe Facebook cat si servicii de realizare, dezvoltare si intretinere pagini de Facebook pentru firme/evenimente.

Promovare online – Inscrierea in motoare de cautare

Inscrierea site-ului in motoarele de cautare principale (Google, Yahoo, Bing, Altavista, Baidu etc.) este esentiala pentru procesul de promovare. Pentru ca site-ul sa poata fi afisat utilizatorilor care cauta dupa anumite cuvinte cheie el, in primul rand trebuie sa existe in indexul fiecarui motor de cautare. Citeste articolul despre motoare de cautare si modul in care indexeaza site-urile.

Promovare online – Inscrierea in directoare web / anunturi

Avem in baza de date 200 de directoare web romanesti, 200 de directoare web straine si 200 de site-uri de anunturi. La ce este util sa iti fie site-ul inscris in ele? Link building-ul (facut bine) este unul dintre elementele esentiale de promovare online. Citeste articolul in care explicam de ce.

Promovare online – Newslettere

Realizam newslettere si campanii de newsletter inca din 2008. Citeste articolul despre cum trebuie realizata o campanie eficienta de newsletter – Tips and tricks.

Alte servicii de promovare online pe care le oferim: Crearea de articole, Redactarea comunicatelor de presă, Crearea de conţinut pentru site-uri web, Crearea de conţinut pentru bloguri, Pagini de landing customizate, Pagini de marketing virale, Studii de caz şi cercetări
Din Gura in Gura
Alte Produse